Office Assistent | Werken bij Audittrail

Vacature
Office Manager

Werken bij het leukste consultancybureau van Nederland!

Vind jij het leuk om veel afwisseling in je functie te hebben, aanspreekpunt voor je collega’s te zijn voor allerlei zaken en ervoor te zorgen dat alles binnen de organisatie op rolletjes loopt? Heb je daarnaast ook affiniteit met ondersteuning bij HR en recruitmentwerkzaamheden? Mooi, dan zoeken wij jou! 


Wat ga je doen?

Als Office Manager bij Audittrail heb je een breed takenpakket. Zo ondersteun je de directie bij diverse projecten, werk je veel samen met Finance, ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s op het gebied van facilitaire zaken, regel je diverse meetings, ondersteun je bij 

HR-werkzaamheden en zorg je voor onze personeelsgeschenken. Ook zul je een belangrijke rol hebben bij onze recruitmentwerkzaamheden. Door dit brede takenpakket is geen werkdag hetzelfde en daarbij heb je veel vrijheid om je eigen functie in te richten.  


Dit alles ga je doen bij Audittrail: wij zijn dé advies- en consultancypartner voor organisaties met vraagstukken op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Onze consultants streven ernaar de verwachting van onze opdrachtgever te overtreffen. Dit doen zij uiteraard met ondersteuning van onze leuke stafmedewerkers. Hier ben jij van grote toegevoegde waarde!   


Dit ben jij:

-    Je kunt goed prioriteiten stellen.

-    Je bent proactief: je ziet wat er nodig is en gaat hier actief mee aan de slag. 

-    Je bent gedreven, leergierig en positief.  

-    Je bent beschikbaar voor 20 tot 28 uur per week.


Dit heb jij: 

-    Een relevante afgeronde mbo-/hbo opleiding en/of;

-    Relevante werkervaring als Office Manager.

-    Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. 

-    Affiniteit met privacy en security is een pré. 


Dit kun je van ons verwachten:

-    Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.

-    25 vakantiedagen per jaar.

-    Een pensioenregeling.

-    Mogelijkheid tot hybride werken. In deze functie is het wel belangrijk om ook geregeld op kantoor aanwezig te zijn, zodat je weet wat er speelt. 

-    Ruime ontwikkelingsmogelijkheden. 

-    Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s.

-    Naast werk genoeg tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld leuke bijeenkomsten zoals het jaarlijkse teamuitje, borrels en het niet te missen kerstontbijt. 

-    Een organisatie die oprecht aandacht heeft voor jouw work-life balance. 


Ben jij klaar voor deze ontzettend leuke uitdaging? Laat ons dat snel weten. Stuur je motivatie en cv naar werkenbij@audittrail.nl. Motivatie mag ook in de vorm van bijvoorbeeld een video, infographic of pitch. Vinden we juist erg leuk! We hopen je snel uit te kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek.  

Vacaturedetails

Relevante afgeronde mbo-/hbo opleiding

Relevante werkervaring als Office Manager
 20 tot 28 uur per week.
Affiniteit met privacy en security is een pré. 

Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. 

Wil jij bij ons komen werken? Laat het ons weten!

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar werkenbij@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!