Information Security Consultant Junior | Werken bij Audittrail

Vacature:

Medior Information Security Consultant

Werken bij het leukste consultancybureau van Nederland!

Klopt jouw hart sneller van de strijd tegen Cybercrime en ben jij specialist op het gebied van Cyber Security? Zijn termen als ISO27001/27002 en NEN7510 gesneden koek voor je? Wij zijn op ‘cyber jacht’ naar een Medior Consultant Information Security! Een nieuwe speler voor ons continue uitbreidende team, die het leuk vindt om organisaties te ondersteunen met vakinhoudelijke kennis.


Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online. ‘Doen wat wij beloven’ dat is ons motto. Werken bij Audittrial betekent onze klanten bijstaan op het gebied van data Privacy en Informatiebeveiliging. Een verantwoordelijkheid en vertrouwen dat wij zeer serieus nemen. We gaan 100% voor kwaliteit en vakinhoudelijke kennis. We houden ons dagelijks bezig met het analyseren, verbeteren en verbreden van kennis en het adviseren van onze klanten. Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar een medior Consultant Information Security (parttime/fulltime) om ons team te verrijken.


Jouw rol als Medior Consultant Information Security

Kun jij ervoor zorgen dat Informatiebeveiliging geen spannende aangelegenheid wordt binnen de organisaties waarmee wij samenwerken en heb je ervaring op het vakgebied van Cyber Security? Als adviseur ga je bij onze klanten aan de slag om hun informatiebeveiliging naar een hoger volwassenheidsniveau te tillen. Als consultant ben je natuurlijk in staat om jouw bevindingen helder te rapporteren en met een efficiënt plan van aanpak komt. Je helpt onze klanten beter beveiligd te zijn voor de toekomst. Je werkgebied is breed: van risicoanalyse tot BIA, van organisatie tot awareness. Ook treed je op bij onze opdrachtgevers als (interim) security officer.


Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en er klaar voor om bij onze klanten een impact te hebben op hun securitybeleid? Heb je daarnaast een afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met informatiebeveiliging? Dan is dit de job voor jou

Bij Audittrail kom je terecht bij een gezellige club mensen die samen werken aan procesverbetering. Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van ons DNA. Daarbij heeft Audittrail een informele bedrijfscultuur en staat werkplezier voorop. Ben je ook nog als een mentor voor junior consultants en sta je graag je collega’s bij met raad en daad? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn.


Onze Audittrail-aanpak is misschien minder traditioneel dan je gewend bent. Herken je jezelf als een betrokken en proactief lid van ons team, mail ons voor een kennismaking en een kop koffie/thee op ons kantoor in Leiderdorp. 


 Reageer snel op deze vacature.

Solliciteer nu!

Vacaturedetails

Minimaal HBO

Hybride werken
32-40 uur
CISA, CISM, ISO 27001 LA en/of CISSP certificering

Minimaal 3 jaar als consultant

Wat neem jij mee?

Werkervaring

5 jaar relevante werkervaring en minimaal 3 jaar als consultant

Gedreven, leergierig, positief en proactief.

Denkt in kansen en mogelijkheden

Hands-on mentaliteit

Maar je kunt ook boven de materie uitstijgen

HBO niveau

Minimaal een (relevant) HBO diploma

Certificaten | Werken bij Audittrail

Certificeringen

CISA, CISM, ISO 27001 LA en/of CISSP

Coördinatie

In staat zijn te coördineren en organiseren en dit ook over te dragen aan anderen          

Dit hebben wij jou te bieden

Vacature | Audittrail

Vergoeding

Een prima salaris en pensioenregeling

Gezonde work/life balance | Werken bij Audittrail

Gezonde work/life balance

Mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.

Hecht team

Enthousiaste en gedreven collega's. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!

Dynamische werkomgeving en informele cultuur

Leuke opdrachtgevers

Met mooie opdrachten

Persoonlijk groeiplan

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingen en trainingen

Naast werk genoeg tijd voor leuke dingen

Denk aan leuke (digitale) bijeenkomsten zoals een kookworkshop, yoga of een pubquiz.

Gadgets

Telefoon, laptop en auto van de zaak

Je gaat intensief samenwerken met:

Carlien

Projectleider Informatiebeveiliging & Privacy

Dylan

Consultant Informatiebeveiliging & Privacy

Jos

Trainee ICT & Informatiebeveiliging

Timo

Consultant Informatiebeveiliging & Social Engineering

Wil jij bij ons komen werken? Laat het ons weten!

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!