Sollicitatieprocedure & Onboarding | Werken bij Audittrail
Over ons | Audittrail

Sollicitatieprocedure & Onboarding

Je hebt bij ons gesolliciteerd en nu?

We beoordelen je sollicitatie

Super dat je hebt gesolliciteerd! Wij streven ernaar om je binnen vijf werkdagen, maar uiterlijk binnen twee weken, te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek of niet.

Eerste gesprek

Word je uitgenodigd? Je eerste gesprek is met twee of drie collega’s om kennis te maken. Zo kun jij meer horen over de organisatie, de functie en je mogelijk nieuwe collega’s en kunnen wij jou leren kennen. Gesprekken bij Audittrail vinden plaats aan de lunchtafel, in onze vergaderruimtes zoals de Jachthut en Chinatown of, als dat beter uitkomt, via Teams.

Uitnodiging tweede gesprek

Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan nemen we binnen een week contact met je op om een tweede gesprek in te plannen. Soms vragen we je om voor het tweede gesprek iets voor te bereiden.

Tweede gesprek

Je tweede gesprek is (in principe) op kantoor waarbij je weer andere collega’s zult treffen.

Aanbod

Binnen een week na je tweede gesprek nemen we contact met je op om te kijken of er van beide kanten een match is. Is die match er? Dan doen we je graag een voorstel.

Welkom bij het team!

Als we eruit zijn maken we een afspraak om je arbeidsovereenkomst te tekenen. En na het tekenen ben je officieel een Audittrailer 😊
Kantoor - Werken bij Audittrail

 Je bent aangenomen en nu? 

  • Binnen Audittrail vinden wij een zachte landing erg belangrijk. We willen het liefst een zo lang mogelijke arbeidsrelatie en daarom staat onboarding bij ons hoog op de agenda. 
  • Bij het onboarden maak je kennis met onze bedrijfscultuur. We kunnen je al verklappen: bij ons vind je geen ‘standaard’ bedrijfscultuur.
  • Je kan bij al je collega’s terecht voor je vragen, maar we koppelen je voor de eerste periode aan een buddy. Zo word je snel duidelijk waar je alles kunt vinden en wat onze werkwijze is. Wel zo fijn.
  • Ook neem je vanaf je start direct deel aan diverse teamoverleggen. Binnen Audittrail is er namelijk altijd ruimte voor input en ideeën van iedereen. En zo kun je ook kennis opdoen van je collega’s.
  • Eén keer in de twee maanden hebben we een dinsdagavondsessie op kantoor waarbij het hele team aanwezig is. Zo blijf je op de hoogte wat er speelt bij iedereen en welke ontwikkelingen er in de organisatie zijn. En zo blijft het teamgevoel hoog.
  • Naast werkgerelateerde bijeenkomsten hebben wij minimaal één keer per jaar een teamuitje, kun je paaseitjes zoeken op kantoor en organiseren we het NIET te missen Kerstontbijt. Heel belangrijk voor een goede onboarding bij Audittrail!

    Bekijk hier onze openstaande vacatures!