Vacature overzicht | Werken bij Audittrail
Werken bij Audittrail | Audittrail

Werken bij Audittrail

Iets voor jou?

Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je het nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als vakantiegeld en vakantiedagen. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen. 


Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken zijn bij opdrachtgevers en bij elkaar. 


We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Wat leuk!  We staan altijd open voor open sollicitaties. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Audittrail alvast ontdekken op LinkedIn?

Vooral doen, zo krijg je hopelijk een goede indruk van waar je terecht komt als je bij ons komt werken :-)

Onze openstaande vacatures

Medior | Vacature | Audittrail

Information Security Consultant - Medior

Deze vacature is TOP secret!
Medior | Vacature | Audittrail

Privacy Consultant - Medior

This is a Private matter!

Office Assistent

Vind jij het leuk om veel afwisseling in je functie te hebben, aanspreekpunt voor je collega’s te zijn voor allerlei zaken en ervoor te zorgen dat alles binnen de organisatie op rolletjes loopt? Heb je daarnaast ook affiniteit met ondersteuning bij HR en recruitmentwerkzaamheden? Mooi, dan zoeken wij jou!

Audittrail

Open Sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature, dan mag je ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen!

Mail je knallende motivatie + CV naar hr@audittrail.nl. 

Ben jij student? Zoek dan niet verder!

Ben jij op zoek naar een stageperiode, afstudeerstage of bijbaan bij een leuk bedrijf, waar jij met de handen in de klei komt te staan en hiermee jouw kennis en ervaring kan vergroten. Een stageperiode waar je groeit als persoon en professional! Zoek dan niet verder, neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.