Information Security Consultant Junior | Werken bij Audittrail

Vacature:

Senior Information Security Consultant

Werken bij het leukste consultancybureau van Nederland!

Bij Audittrail geloven we in werk wat er toe doet. Met onze acties en adviezen ondersteunen we organisaties o.a. op het gebied van informatiebeveiliging. Een grote verantwoordelijkheid. Organisaties delen die verantwoordelijkheid graag met ons. Niet alleen vanwege onze vakinhoudelijke kennis, maar ook, of vooral, omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vertrouwen vinden we erg belangrijk.

 

Wegens een groei in onze opdrachten en een herinrichting van onze organisatie hebben we ruimte voor een Senior Consultant Information Security. Met jouw ruime ervaring in informatiebeveiliging en het vermogen om je bevindingen helder en begrijpelijk te rapporteren heb je al veel organisaties geholpen op jouw vakgebied. Je bent toe aan de volgende stap en wilt niet alleen zelf organisaties van dienst zijn, maar ook een mentor zijn voor medior en junior consultants. Of misschien ben je dit al? Termen als ISO27001/27002 en NEN7510 zijn jou natuurlijk volledig bekend en je vindt het leuk om andere hier in mee te nemen. Van complexe vraagstukken gaat je hart sneller kloppen en je bent nooit uitgeleerd. Zeg je op al deze dingen volmondig ‘ja’? Reageer dan op deze vacature.


Over werken bij Audittrail

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Vacaturedetails

Minimaal HBO

Hybride werken
32-40 uur
CISA en/of CISM is een pré, geen vereiste

Minimaal 10 jaar werkervaring en minimaal 4 jaar als consultant

Wat neem jij mee?

Gedreven, leergierig, positief en proactief.

Denkt in kansen en mogelijkheden

Hands-on mentaliteit

Maar je kunt ook boven de materie uitstijgen

Werkervaring

Minimaal 10 jaar werkervaring en minimaal 4 jaar als consultant

HBO niveau

Minimaal een (relevant) HBO diploma

Coördinatie

In staat zijn te coördineren en organiseren en dit ook over te dragen aan anderen          

Certificaten | Werken bij Audittrail

Certificeringen

CISA en/of CISM is een pré, geen vereiste

Analytisch en communicatief vaardig

In het Nederlands. Een vreemde taal is meegenomen.

Betrokkenheid

Bij de organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Onze aanpak

Onze Audittrail-aanpak is misschien anders dan je gewend bent: we vinden het vooral belangrijk om al onze klanten zo goed, vriendelijk, duidelijk en enthousiast mogelijk te kunnen adviseren. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Als Consultant Informatiebeveiliging onderzoek je bij onze opdrachtgevers het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteer je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Je werkgebied is breed: van risicoanalyse tot BIA, van organisatie tot awareness. Ook treed je op bij onze opdrachtgevers als (interim) security officer. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Waardoor je opdrachtgever desgewenst vervolgens zelfstandig aan de slag kan. Jij maakt onze opdrachtgevers echt blij. Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

Dit hebben wij jou te bieden

Vergoeding

Een prima salaris en pensioenregeling

Gezonde work/life balance | Werken bij Audittrail

Gezonde work/life balance

Mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.

Hecht team

Enthousiaste en gedreven collega's. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!

Dynamische werkomgeving en informele cultuur

Ja, echt :-)

Leuke opdrachtgevers

Met mooie opdrachten

Verruiming van geest

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingen en trainingen

Naast werk genoeg tijd voor leuke dingen

Denk aan leuke (digitale) bijeenkomsten zoals een kookworkshop, yoga of een pubquiz.

Gadgets

Telefoon, laptop en auto van de zaak

Je gaat intensief samenwerken met:

Carlien

Projectleider Informatiebeveiliging & Privacy

Dylan

Consultant Informatiebeveiliging & Privacy

Jos

Trainee ICT & Informatiebeveiliging

Timo

Consultant Informatiebeveiliging & Social Engineering

Wil jij bij ons komen werken? Laat het ons weten!

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!